kmak robot Betöltés...
kmak banner

Keresőmarketing

Célunk, hogy mindazok számára, akik hozzánk fordulnak online marketing, vagy weboldal- webáruház-készítés kapcsán, olyan szolgáltatást tudjunk nyújtani, mely a rengeteg hónap végi kimutatás helyett látható eredményt hoz.

Az online világban mindig
és mindenki újat szeretne.

Nincs megállás a fejlődésben, legyen szó online marketingről, weboldal készítésről, vagy bármely kapcsolódó területről is.

Mind a technika, mind pedig a felhasználói szokások folyamatos változását követnünk kell.

Érdekli, hogy miképpen lehetséges megsokszorozni forgalmát, vagy hogyan lehet növelni egy weboldal látogatóinak számát Google hirdetésekkel?

Hívjon bennünket, vagy kérje egyénre szabott ajánlatunkat!

Kiemelt lehetőségek

Google Ads
hirdetések

Hirdessen Ön is a Google-ban a segítségünkkel

A Google hirdetés a Google felhasználók számára nem más, mint egy rövid, kizárólag a szolgáltatás, vagy termék lényegét tartalmazó szövegdoboz.
Csak a lényeget mutatja tehát, természetesen telefonszámmal, és a kiválasztott elérhetőségekkel, kattintható formában, mely aztán a weboldalra, vagy a külön erre a célra kialakított landing page-re vezet.

A Facebook ereje

Ma már nincs olyan, hogy „engem hidegen hagy a Facebook”. Illetve van, ellenben tény, hogy ezt néhány száz millióan máshogy gondolják.

A Facebook jelen pillanatban az online marketing, illetve ezen belül is a tartalom marketing egyik legjelentősebb bástyája. Talán nem is gondolná, mennyire sokrétű világ, mennyi lehetőséget rejtegető felület a Facebook, bolygónk jelenlegi legnépszerűbb internetes közösségi oldala.

robot error

Egyedi landing oldal készítés

Semmi bonyodalom, semmi felesleges plusz opció, vagy modul.

Az online marketing világában a hírlevél mellett szokás emlegetni a hatékonyság tekintetében, nem véletlenül.

Azok a cégek, melyek weboldalaival párhuzamosan, mindig aktuális landing oldalak is futnak, képesek megsokszorozni releváns forgalmukat.

Domain regisztráció

.hu, .eu, .com végződésű domainek teljeskörű regisztrációja. Online eszközeink segítségével, perceken belül elkészül regisztrációs kérelme.

Regisztráció indítása
Tárhely szolgáltatás

Rendeljen Ön is gyors, stabil tárhely szolgáltatást magyarországi szervereken, rejtett és egyéb költségek nélkül, 99,9% rendelkezésre állási garanciával.

Csomagot választok
Szerver bérlet

Szerverbérlet esetén nem kell saját szervert vásárolnia vagy a már meglévőt bővítenie, lecserélnie megspórolva a beruházási majd később az üzemeltetési költségeket.

Bővebben
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.